Eline

Eline is de jongste telg uit een Heerlens gezin. Begin 2017 bleek dat Eline een vorm van kinderkanker heeft: acute leukemie. Voor haar, maar ook voor haar zus, broer en ouders is sindsdien alles anders. Er is groot verdriet, maar ook vertrouwen, hoop en kracht.                                          

Eline krijgt namelijk ruim 2 jaar lang de beste behandeling en wordt zeer waarschijnlijk weer beter.

Met Eline gaat het ondanks haar ziekte goed. Ze heeft onlangs haar zesde verjaardag mogen vieren.

 

Ieder kind, ieder gezin dat deze klap te verduren krijgt verdient de beste zorg. Gezondheid is, zelfs voor een sterk jong kind, niet vanzelfsprekend. En als ziekte op je pad komt wil je de meest effectieve behandeling met de minste bijwerkingen.

Er kan al veel, maar het kan altijd beter. Daar is onderzoek en dus geld voor nodig.

Door krachten te bundelen met IBC, de werkgever van oom Thomas, gaan Eline en haar gezin zich het komende jaar inzetten om veel geld in te zamelen voor KiKa.

KiKa werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker. Deze richten zich op minder pijn en strijd, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd.

Samen zullen we ervoor zorgen dat dit een succes wordt!

Geef een reactie